Aducem inovaţie, eficienţă și calitate în serviciile de tip IT

Vă oferim produse inovatoare, de cea mai bună calitate,
folosind cele mai avansate echipamente și tehnologii disponibile pe piață.
Inovație. Eficiență. Calitate.
Domeniul informatic este în continuă dezvoltare. Vrem să ridicăm standardele pe piaţa locală și să livrăm clienţilor noștri instrumente care să eficientizeze operaţiunile lor de lucru și să minimizeze erorile survenite prin intervenţia umană.

În România, industria IT a început să prindă tracţiune și considerăm că este momentul potrivit să mergem un pas mai departe. SĂ INOVĂM. Să fim la curent nu doar cu ce este main stream dar să implementăm și să ne folosim și de tehnologii care în momentul actual sunt vârf de lance în domeniu.

Întreprinderea noastră își propune să dezvolte soluţii software eficiente și durabile pentru afacerile clienţilor noștri.

Bazându-ne pe entuziasmul și abilităţile profesionale ale echipei, ne propunem să oferim pieţei soluţii complete pentru dezvoltare software, începând cu analiză, proiectare, codificare și implementare, și finalizând cu testare, instalare, iar ulterior asigurarea mentenanţei.

Suntem nerăbdători să ne folosim de posibilităţile pe care le oferă noile tehnologii în eficientizarea afacerilor clienţilor noștri. Vă doriți ca afacerea dumneavoastră sa fie mai ușor de gestionat? Contactaţi-ne pentru a găsi soluţia potrivită.

Intenţionăm să dezvoltăm programe menite să vină și în sprijinul afacerilor aflate la început de drum, fie că este vorba de afaceri de mici dimensiuni, fie afaceri mai dezvoltate, sau afaceri de tip start-up.

Oferim soluţii software competitive în termeni de calitate și costuri, asigurând un echilibru cât mai accesibil din punct de vedere al raportului calitate-preţ.

Dintre produsele pe care le vom dezvolta enumerăm aplicaţii web, aplicaţii mobile, website-uri, proiectare/ întreţinere baze de date, platforme e-commerce etc.

Dintre produsele pe care le dezvoltăm, enumerăm aplicaţii web și mobile, website-uri, proiectare și întreţinere baze de date, platforme e-commerce și altele.
Cine suntem?
Noi, cei de la Vixie Code, punem preţ pe inovaţie și pe optimizarea continuă a serviciilor noastre.


Căutăm să rămânem relevanţi în economia pieţei IT și pentru aceasta folosim resurse de actualitate în domeniu la nivel global.

Credem în dezvoltarea continuă, atât a afacerilor cât și a noastră. Suntem orientați spre eficienţă și abordăm cu entuziasm proiecte noi, pentru că știm că putem să facem o diferență.

Suntem o echipă tânără, cu o viziune fresh și progresistă asupra domeniului de activitate, scopul nostru fiind ridicarea standardelor de piaţă prin produse de calitate.
Beneficii
Prin informatizarea proceselor de lucru care există în cadrul oricărui tip de activitate sau afacere, vrem să livrăm clienţilor noștri instrumente care să eficientizeze operaţiunile lor de lucru și să minimizeze erorile survenite prin intervenţia umană.

Acum clienţii noștri vor putea lua decizii manageriale întemeiate pe informaţii complete, oferite în timp real de un sistem informatic integrat, cum ar fi, spre exemplu, prin intermediul unui program de gestiune stocuri, program de gestiune resurse umane, de contabilitate primară sau ERP.icon
Aplicații web:

Pot fi rulate de pe aproape orice sistem de operare prin intermediul unui browser web

Nu necesită instalare, fiind suficient să existe un browser web

Pot fi rulate de pe orice computer, tabletă sau smartphone

Informaţii centralizate
icon
Aplicații mobile:

Produs inovativ, relativ nou pe piaţa din România

Cresc eficienţa în cazul sarcinilor repetitive

Mai ușor și rapid de răspuns la diverse solicitări

Canal de comunicare cu clienţii

Vânzare și asistenţă la îndemână
Revoluția tehnologică reprezintă o schimbare de paradigmă, un nou motor de funcționare al societății și încet, toate domeniile migrează în această direcție și se folosesc de tehnologie pentru a-și optimiza performanțele.

Activitatea de realizare a software-ului la comandă presupune dezvoltarea unui produs care ajută la automatizarea sau gestionarea anumitor procese. Astfel, se elimină eroarea umană și sunt puse la dispoziția utilizatorului funcții de vizualizare de istoric și rapoarte. Acest lucru crește automat calitatea și eficiența serviciilor dumneavoastră.
SERVICII
Am adoptat conceptul “Made-to-Measure” din croitorie, pentru că folosim același proces în abordarea proiectelor. Întâi luăm măsurile afacerii, apoi croim produsul potrivit pentru dumneavoastră de la zero. Astfel ne asigurăm că nevoilor specifice ale afacerii li se răspunde cu soluţii specifice.


Oferim soluţii complete pentru dezvoltare software:
img
analiză
img
testare
img
proiectare
img
instalare
img
codificare
img
mententanţă
Vixie Code își propune să dezvolte și să livreze pieţei:

imgproduse software la comandă, conform cerinţelor clienţilor și a parametrilor afacerilor acestora
imgproduse software standard optimizabile
imgaplicaţii web
imgaplicaţii mobile
imgwebsite-uri
imgproiectare și întreţinere bază de date
imgplatforme e-commerce


Prin intermediul acestui tip de produse, societatea noastră urmărește să aducă pe piaţa românească tehnologii inovatoare, în special în domeniul online-ului, cum ar fi aplicaţii dedicate platformelor sociale. În procesul de dezvoltare al proiectelor software societatea va utiliza integral echipamente și dotări tehnologice de ultimă generaţie.

Având în vedere utilitatea unor astfel de produse în cadrul oricărei industrii, ne adresăm clienţilor care au nevoie, spre exemplu, de un software la comandă pentru a le ușura activitatea sau pentru a o organiza mai eficient. Puteţi beneficia de o aplicaţie ce pune la dispoziţie un set de funcţionalităţi care vă va permite să automatizaţi anumite procese, să eficientizaţi timpul de lucru și să vă reduceţi munca.

CONTACT

icocontact

Office
Str. General Henri Berthelot, nr. 3, ap. 12B, Timișoara, România